Antena Căutare

A pierdut totul! Bogdan de la „Totul pentru dragoste” a luat o decizie greșită

În marea finală, burlacul Bogdan ales-o pe Cătălina, dar se pare că decizia sa nu a fost cea bună pentru el! Burlacul a pierdut 5000 de euro!

În marea finală, burlacul Bogdan ales-o pe Cătălina, dar se pare că decizia sa nu a fost cea bună pentru el! Burlacul a pierdut 5000 de euro!

Reality show-ul ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, prezentat de Mirela Vaida a primit în urmă cu două săptămâni în Casa Dragostei o nouă serie de concurenți, dar și un nou burlac, pe nume Bogdan.

Bogdan Marian Iordache are 22 de ani și este din București, student la Facultatea de Psihologie și voluntar într-un ONG. Dorința de a câștiga premiul de 5000 de euro, dar și ideea de promovare prin apariția la tv sunt motivele pentru care Bogdan a decis să participe la ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”.

La finalul celor două săptămâni în care a trebuit să își dea seama care dintre cele patru concurente este singură, burlacul Bogdan a ales-o e Cătălina și, fiindcă aceasta are un partener, tânărul a pierdut marele premiu de 5.000 de euro!

Anca s-a dat de gol! Motivul pentru care nu a vrut să se sărute cu burlacul Bogdan, la ”Totul pentru dragoste!”... Ultima ediție ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”, cu Mirela Vaida, plină de surprize până la final...
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Ultimele știri
x