Antena Căutare

Astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, Andreea Bălan și Ken de România își spun poveștile de viață la ”Totul pentru dragoste”

Ediția de astăzi a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată de la ora 14.00, la Antena 1, îi aduce în platou pe Andreea Bălan, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, și pe soțul ei, pentru a-și spune propria poveste de dragoste.

Ediția de astăzi a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată de la ora 14.00, la Antena 1, îi aduce în platou pe Andreea Bălan, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, și pe soțul ei, pentru a-și spune propria poveste de dragoste.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit în martie 2017, dar scânteia între ei s-a aprins în noiembrie 2014, când au filmat împreună cu videoclip. Cântăreața a devenit mamă pentru prima dată în octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya.

Despre cum a decurs povestea lor de dragoste și cum este acum relația lor, Andreea și George povestesc, astăzi, în emisiunea Mirelei Vaida.

Și tot astăzi, un alt personaj, destul de controversat, pe care Mirela Vaida îl va avea în emisiune este Ken de România, așa cum s-a autointitulat un tânăr pe nume Andrei, care a suferit numeroase intervenții chirugicale pentru a căpăta înfățișarea celebrei păpuși.

Astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, Andreea Bălan și Ken de România își spun poveștile de viață  la ”Totul pentru dragoste”

El spune că a decis să-şi facă primele intervenţii la 17 ani, iar motivul a fost acela că-i place prea mult ”frumosul”.

Despre cum se simte acum în pielea lui, dar și despre cum este perceput de oameni, Andrei vorbește astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, la Antena 1.

Mirela Vaida nu va uita niciodată cum a fost cerută în căsătorie: ”Eu nu aveam chef să mă mărit. A scos un inel şi m-a ... Frumuseţe şlefuită pentru iubire! Andrei, supranumit "Păpuşa Ken de România!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x