Antena Căutare

Astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despre povestea lor de iubire, la ”Totul pentru dragoste”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt invitații Mirelei Vaida, astăzi, într-o nouă ediție ”Totul pentru dragoste”, care se va difuza de la ora 14.00, la Antena 1.  Cântăreți și actori, cei doi fac echipă atât în proiectele profesionale, cât și în viața de zi cu zi.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt invitații Mirelei Vaida, astăzi, într-o nouă ediție Totul pentru dragoste, care se va difuza de la ora 14.00, la Antena 1. Cântăreți și actori, cei doi fac echipă atât în proiectele profesionale, cât și în viața de zi cu zi.

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui serial care a făcut furori în rândul adolescenților la acea vreme. Povestea lor de iubire durează de șase ani, timp în care au trăit împreună momente importante și extrem de frumoase, atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Cântăreți și actori, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut parte din aceeași trupă muzicală care s-a bucurat de un mare succes, au jucat în diverse proiecte actoricești, ultimul dintre ele fiind “Fructul oprit”, serialul care își va continua povestea la Antena 1, cu un nou sezon.

Astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despre povestea lor de iubire, la ”Totul pentru dragoste”

Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Primii ani din viață i-a petrecut în locul natal. Bunica ei a fost cea care a introdus-o în lumea artistică, învățând-o încă de la o vârstă fragedă secretele mai multor instrumente muzicale. Tot de la bunica sa a învățat și tainele muzicii populare. A participat la diferite festivaluri și a făcut parte din ansamblul de muzică populară al comunei natale. Viața ei s-a schimbat, în anul 2008, când a participat la o cunoscută emisiune tv.

Vlad mărturisește că a fost pasionat de actorie încă din copilărie, însă cea care a făcut ceva în acest sens pentru a-l ajuta a fost mama lui. Ea l-a înscris pe Vlad, fără ca el să știe, la castingul unui serial, unde a cunoscut-o pe Cristina. De atunci au urmat multe alte proiecte, iar cunoștințele actoricești și le-a dezvoltat la UNATC. Astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, telespectatorii pot afla mai multe despre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a lor poveste de iubire.

Astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despre povestea lor de iubire, la ”Totul pentru dragoste”

Tot în ediția de astăzi a emisiunii de la Antena 1, Mirela Vaida îl are ca invitat pe părintele Antoniu Petrescu, alias don Elvis, un personaj bine cunoscut în România și nu numai. Este preot catolic și un fan înfocat al Regelui Rock'n’Roll-ului. Așa că dimineața merge la slujbă, îmbrăcat în straiele slujitorului Domnului, iar în timpul liber filmează videoclipuri cu muzica sa de suflet, rock’n’roll, sau personalizează imaginea lui Elvis Presley. Telespectatorii îl pot cunoaște mai bine, astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”.

Adevărul despre iubirile Marei Bănică: ”Nu există bărbat care să nu înșele. Bărbații nu-și doresc căsnicii cu femei pe c... În slujba REGELUI ELVIS noaptea și a DOMNULUI, ziua. Antoniu Petrescu, preotul român „ispitit” total de muzica lui Elvis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x