Antena Căutare

Au început înscrierile pentru noua emisiune prezentată de Mirela Vaida, „Totul pentru dragoste”, la Antena 1! Vrei să fii concurent(ă)?

Mirela Vaida revine pe sticlă într-o nouă emisiune la Antena 1. Este vorba de show-ul matrimonial „Totul pentru dragoste”.

Mirela Vaida revine pe sticlă într-o nouă emisiune la Antena 1. Este vorba de show-ul matrimonial „Totul pentru dragoste”.

Mirela Vaida, fosta prezentatoarea a reality show-urilor „Mireasa pentru Fiul meu”, „2K1” și înlocuitoarea Simonei Gherghe pentru o perioadă la „Acces Direct”, va prezenta o nouă emisiune la Antena 1. După ce o lungă perioadă de timp au apărut mai multe ipoteze despre proiectele de televiziune în care va fi implicată Mirela Vaida, îndrăgita vedetă a oferit mai multe detalii despre noul format al emisiunii matrimoniale.

Totul pentru dragoste”! În curând, la Antena 1! Aștept povestea voastră despre viață, luptă, dragoste și izbândă pe www.casting.a1.ro!”, și-a anunțat Mirela Vaida fanii.

Echipa „Totul pentru dragoste” a început deja pregările, astfel că, în perioada următoare, toţi cei care doresc să participe la emisiune sunt invitaţi să se înscrie aici pe casting.a1.ro.

Vom reveni cu noi detalii!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x