Antena Căutare

Beatrice, o mamă divorţată a doi copii şi diagnosticată cu cancer la sân, luptă să-și refacă viața. Tu poți să nu plângi de amarul ei?

Beatrice are 46 de ani, este o femeie divorțată, mamă a 2 copii. De meserie este contabila, dar în prezent este în concediu medical. A fost diagnosticată cu cancer la sân, iar în luna octombrie 2017 a terminat ultima serie de chimioterapie.

Beatrice are 46 de ani, este o femeie divorțată, mamă a doi copii. De meserie este contabila, dar în prezent este în concediu medical.

A fost diagnosticată cu cancer la sân, iar în luna octombrie 2017 a terminat ultima serie de chimioterapie. Femeia, din dragoste pentru viață, luptă să-și refacă viața!

Emisiunea „Totul pentru dragoste” se difuzează de luni până vineri între orele 14.00 si 16.00, iar invitații își vor spune poveștile în fața unor specialiști în domeniu.

La emisiunea „Totul pentru dragoste” sunt poveşti de iubire ale oamenilor care vor să împărtăşească din experienţa dragostei lor, indiferent cum ar fi ea şi în orice ipostază s-ar afla.

Cea de-a doua ediție ”Totul pentru dragoste” a fost lider de audiență! Ce povești pregătește Mirela Vaida?... "Totul pentru dragoste" și din suflet! Inima lui Beatrice, sfâşiată în două! Fiul plecat în Iordania îşi vrea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x