Antena Căutare

Cadru militar activ, devenit monstru în familie! Soția spune că bărbatul ar avea grave probleme de sănătate, dar că cei din Minister neagă TOTUL!

Un cadru militar activ este acuzat chiar de soția lui că ar avea un comportament de monstru! Detaliile acestui caz prezentat la emisiunea „Totul pentru dragoste” sunt de-a dreptul șocante!

Un cadru militar activ este acuzat chiar de soția lui că ar avea un comportament de monstru! Detaliile acestui caz prezentat la emisiunea „Totul pentru dragoste” sunt de-a dreptul șocante!

Femeia care trăiește acest coșmar a făcut dezvăluiri incredibile:

”Medicul a zis că ar putea suferi de schizofrenie paranoidă și alcoolism! Cei din Minister spun că nu are absolut nicio problemă”, a declarat soția lui.

Alexandra Mihalcea este o mamă și o soție disperată care nu mai poate trăi ceea ce i se întâmplă în viață și în casă de peste 11 ani de zile. A venit la emisiunea „Totul pentru dragoste” ca să găsească o soluție pentru această situație!

Are un copil adorabil, dar care este părtaș la toate agresiunile fizice și verbale ale soțului ei care este maior în cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Acesta este cadru activ și periodic trece toate testele psihologice. Femeia este disperată și spune că nu mai poate.

Află întreaga poveste a Alexandrei, invitată la emisiunea „Totul pentru dragoste”, urmărind clipul video de mai sus

Alexandra, război total cu soțul, maior în cadrul Armatei! „Mami, hai să-l aruncăm pe tăticu' la gunoi, s-a stricat și h... Gelos, posesiv și violent! Soția unui cadru militar face dezvăluiri șocante! „Mi-a pus un program de urmărire pe laptop”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x