Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cine sunt noile concurente din casa „Totul pentru dragoste”, care luptă să-l seducă pe burlacul Bogdan

Cătălina, Cristina, Antoanela și Anca sunt cele patru concurente din emisiunea ”Totul pentru dragoste” care vor încerca să ajungă la inima burlacului Bogdan!

Cătălina, Cristina, Antoanela și Anca sunt cele patru concurente din emisiunea ”Totul pentru dragoste” care vor încerca să ajungă la inima burlacului Bogdan!

Reality show-ul ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, prezentat de Mirela Vaida și difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, primește în Casa Dragostei, începând de astăzi, o nouă serie de concurenți, dar și un nou burlac!

Bogdan Marian Iordache are 22 de ani și este din București, student la Facultatea de Psihologie și voluntar într-un ONG. Dorința de a câștiga premiul de 5000 de euro, dar și ideea de promovare prin apariția la tv sunt motivele pentru care Bogdan a decis să participe la ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”. Spune despre el că iubește foarte mult sportul, face parte din stilul lui de viață și nu crede că ar putea trăi altfel.

Cine sunt noile concurente din casa „Totul pentru dragoste”, care luptă să-l seducă pe burlacul Bogdan

CE SE ÎNTÂMPLĂ

Bogdan va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care va asigura atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului: va opri orice tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs și de statutul acestora.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Însă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale

Cine sunt noile concurente și cum arată? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea „Totul pentru dragoste”!

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube