Antena Căutare

Copilăria actorului Irinel Calancea, marcată de un tată extrem de violent! "Luam bătaie de la tatăl meu după un ritual!"

Copilăria lui Irinel Calancea a fost marcată de un tată extrem de violent! Acesta povesteşte că era bătut cu cureaua după un anumit ritual, chiar sub ochii mamei sale!

Copilăria lui Irinel Calancea a fost marcată de un tată extrem de violent! Acesta povesteşte că era bătut cu cureaua după un anumit ritual, chiar sub ochii mamei sale! A venit la „Totul pentru dragoste” pentru a-și implora fiul de nouă ani să-l ierte!

Anul trecut, Irinel a fost parte dintr-un proiect de film special. El s-a implicat trup și suflet, iar timp de câteva luni nu a făcut altceva decât să se antreneze. Din nefericire, proiectul nu s-a mai finalizat si a făcut o depresie severă care s-a complicat cu afecțiuni fizice. A fost suspect de boala Crohn, a slăbit 20 de kilograme, i-a căzut părul, iar soția a luat într-o dimineață copilul de 9 ani și a plecat de acasă.

Deși nu au divorțat oficial, Irinel și soția sa trăiesc în continuare separați. În tot acest timp, el a vorbit cu copilul doar de 3 ori, iar soția sa refuză să-i vorbească. Lui Irinel îi lipsește foarte mult fiul său și ar face tot ce-i stă în putință să poată fi prezent din nou în viața lui.

Sfâșietor, un părinte caută iertarea copilului său! Şi-a pierdut familia din cauza unui rol! Irinel Calancea speră să re... Cea de-a doua ediție ”Totul pentru dragoste” a fost lider de audiență! Ce povești pregătește Mirela Vaida?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x