Antena Căutare

De la ”Mireasă pentru fiul meu”, la "Totul pentru Dragoste": Ionela şi Teodor, cel mai iubit cuplu de concurenţi,detalii picante din relaţia lor

Ionela și Teodor sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri formate în casa ”Mireasă pentru fiul meu”. Astazi au venit in platoul "Totul pentru Dragoste" sa ne povesteasca cum a decurs relatia lor dupa competitia in care au participat.

Ionela și Teodor sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri formate în casa Mireasă pentru Fiul Meu. Astăzi au venit în platoul Totul pentru Dragoste să ne povestească cum a decurs relaţia lor după competiţia în care au participat.

Ionela şi Teodor sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri formate în casa Mireasă pentru Fiul Meu. Fiecare dintre ei s-a înscris la show-ul matrimonial cu speranţa, timidă, că îşi va găsi jumătatea sufletească, iar soarta nu a întârziat să îi răsplătească pentru curajul lor.

„Să fiu sinceră, când am intrat în competiţie, nu speram să îmi găsesc pe cineva. Ştiam că sunt prea nebună, am fost vulcanică, agitată. Mă întrebam dacă va fi cineva care să mă accepte aşa cum sunt.”

A fost dragoste la prima vedere! Teodor a mărturisit că Ionela i-a intrat la suflet de când i-a auzit vocea.

Aflaţi toate detaliile picante despre primele întâlniri ale celor doi, dar şi despre momentul cererii în căsătorie, urmărind fragmentul din ediţia de astăzi a emisiunii Totul pentru Dragoste!

Povestea emoţionantă a Alinei, femeia care nu a lăsat boala sau greutăţile vieţii să o doboare. În ciuda tuturor, ea se ... Raluca și Marian dovedesc că extemele se atrag: „Când ne-am atins, a fost o energie căreia nu ne-am putut împotrivi”...
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Ultimele știri
x