Antena Căutare

Din cauza soțului, Carmen a ajuns să-și dorească moartea! „Părea singura mea scăpare”

Carmen a trăit o copilărie dificilă, părinții ei s-au despariti când era foarte mică. Ulterior, mama ei s-a recăsătorit. Totuși, lucrurile nu au mers deloc bine!

Carmen a trăit o copilărie dificilă, părinții ei s-au despariti când era foarte mică. Ulterior, mama ei s-a recăsătorit. Totuși, lucrurile nu au mers deloc bine!

Pentru Carmen, asta a însemanat să îndure un tată vitreg abuziv fizic și un tată natural care nu a vrut să știe niciodată despre existența ei.

În adolescență s-a îndrăgostit pentru prima oară. Deși nu era un partener perfect, Carmen a decis să facă un copil și să se căsătorească. Totuși, lucrurile au evoluat într-un mod dureros, iar detaliile mărturisite la emisiunea „Totul pentru dragoste” sunt de-a dreptul emoționante.

Partenerul său a devenit alcoolic și a început s-o bată, din motive neîntemeiate. A decis să plece și scăparea ei a fost atunci când bărbatul a murit, din cauza unui accident vascular cerebral.

Apoi, viața i-a pregătit alte situații complet neașteptate și dezarmante.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli totul despre această poveste prezentată la emisiunea „Totul pentru dragoste”!

Diana a rămas văduvă la 24 de ani, dar apoi viața i s-a schimbat complet!... Cristian Șimonca și Diana Enciu alias ”Otravă” și ”Fabuloasa” își dezvăluie povestea de iubire la ”Totul pentru dragost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x