Antena Căutare

Fosta iubită a lui Leo Iorga la ”Totul pentru dragoste”! S-a reîntâlnit cu artistul după mai mulți ani, deși niciunul nu era divorțat. Flacăra iubirii s-a aprins și s-a stins repede!

Ea este mama unui tânăr de 20 de ani și, deși este despărțită de tatăl acestuia de mai bine de 7 ani, nici acum nu a divorțat de el. Florența a fost managerul mai multor trupe rock, printre care și trupa Pact, cea a cărei solist Leo Iorga era în 2012, când Leo și Florența s-au revăzut după mai mulți ani. În acea perioadă, Leo și soția sa Paula erau despărțiți, deși nici ei nu divorțaseră.

Ea este mama unui tânăr de 20 de ani și, deși este despărțită de tatăl acestuia de mai bine de 7 ani, nici acum nu a divorțat de el.

Florența a fost managerul mai multor trupe rock, printre care și trupa Pact, cea a cărei solist Leo Iorga era în 2012, când Leo și Florența s-au revăzut după mai mulți ani. În acea perioadă, Leo și soția sa Paula erau despărțiți, deși nici ei nu divorțaseră.

Căsnicie de coșmar cu soțul medic! Ruxandra Fatma a luptat pentru copiii ei: „Din ultimii bani, le-am luat înghețată, da... "Totul pentru dragoste" , una fără limite! Anca Pop promovează o viziune atipică asupra dragostei! Recunoaşte ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x