Antena Căutare

Geta Voinea, unul dintre cei mai cunoscuți hair stiliști de la noi, la ”Totul pentru dragoste”: „Oamenii m-au dezamãgit!”

Geta Voinea este o femeie de afaceri de succes, dar și mama unei fete de 18 ani și, astăzi, de la ora 14.00, vine la ”Totul pentru dragoste”, emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, unde împărtășește povestea ei de viață pe care foarte puțini oameni o știu.

Geta Voinea este o femeie de afaceri de succes, dar și mama unei fete de 18 ani și, astăzi, de la ora 14.00, vine la ”Totul pentru dragoste”, emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, unde împărtășește povestea ei de viață pe care foarte puțini oameni o știu.

Geta Voinea e toată un zâmbet, asta deși viața ei nu a fost una tocmai ușoară, fiind o femeie care a trecut prin două divorțuri. S-a căsătorit prima dată cu Sorin Voinea, atunci când avea vârsta de 24 de ani, în 1988. După acest divorț, Geta a decis să păstreze numele, pentru că a considerat că îi poartă noroc. După o perioadă, se căsătorește cu Lucian Miess, un om de afaceri care deținea un lanț de saloane de coafură. A rămas însărcinată în noaptea nunții și au împreună o fată superbă pe nume Ann-Christine Nicole Miess. Însă, în urmă cu zece ani, a divorțat pentru a doua oară.

„De cele mai multe ori oamenii m-au dezamăgit. Nu au înţeles că ‘a fi unit este foarte important şi că numai aşa poţi muta munţii din loc’. Am avut şi eşecuri... familiale. Dar poate că a fost mai bine aşa. Dacă nu divorţam atunci, poate că acum nu ajungeam ceea ce sunt. Odată cu trecerea timpului aş vrea să încerc să aflu care-mi sunt priorităţile în viaţă. Să mă pun eu în faţă şi pe alţii la urmă. Să învăţ să spun nu,” mărturisește Geta Voinea care este convinsă că micuții care provin din părinți despărțiți cresc mult mai puternici, asta deși fiica ei frânge inima de fiecare dată când îi spune că și-ar dori să fie din nou o familie unită.

Geta Voinea, unul dintre cei mai cunoscuți hair stiliști de la noi,  la ”Totul pentru dragoste”: „Oamenii m-au dezamãgit!”

Despre cum a reușit să treacă peste două divorțuri și cum este să fii mamă singură, dar și despre cum își găsește puterea de a fi mereu pozitivă, cu zâmbetul pe buze și plină de energie, Geta Voinea vorbește astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” moderată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Și poveștile impresionante de viață prezentate de Mirela Vaida, ieri, la ”Totul pentru dragoste”, unde mai multe mame care au decis să-și crească singure copiii au dezvăluit obstacolele peste care sunt nevoite să treacă, i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. Emisiunea s-a impus ca lider de audiență, atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

Astfel, în intervalul 14.00-16.00, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea ”Totul pentru dragoste” s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 1.9 puncte de rating și 17.4 cotă de piață.

Emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena1 s-a impus ca lider de piață și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 2.5 puncte de rating și 13.1 cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de ProTv cu 2,2 puncte de rating și 11.8 cotă de piață, urmată de Kanal D cu 1.8 puncte de rating și 9.4 cotă de piață.

În minutul de aur 15:55, peste o jumătate de milion de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.

Sursa:Kantar Media, Copyright:ARMADATA S.R.L. Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group. Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National Perioada 29 mai 2018.

Doi gemeni pierduți și o fiică bolnavă. Viața nu a fost prea ușoară pentru Magdalena, o mamă care și-a spus povestea la ... Ea româncă, el de etnie romă. Ștefania: ”L-am cunoscut pe Florin prin intermediul surorilor mele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x