Antena Căutare

Ioana și-a întâlnit jumătatea la 13 ani și de atunci a fost prima dragoste și ultima!

Prima dragoste și ultima! Ioana a venit la emisiunea „Totul pentru dragoste” ca să își spună incredibila poveste de viață!

Prima dragoste și ultima! Ioana a venit la emisiunea „Totul pentru dragoste” ca să își spună incredibila poveste de viață!

Pare greu de crezut, dar Ioana și-a cunoscut jumătatea la 13 ani. Tânărul a plecat la București și i-a promis că se întoarce, dar a revenit patru ani mai târziu și de atunci sunt de nedespărțit: „La 13 ani am realizat că fluturii din stomac sunt iubire”.

Apoi, viața le-a pregătit și alte surprize! Ioana, în depresie după nașterea celui de-al doilea copil: „Când a apărut Eva, cercul familiei noastre s-a închis”.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre această poveste de iubire, prezentată la emisiunea „Totul pentru dragoste”!

Cristian Șimonca și Diana Enciu alias ”Otravă” și ”Fabuloasa” își dezvăluie povestea de iubire la ”Totul pentru dragost... Ioana, în depresie după nașterea celui de-al doilea copil: „Când a apărut Eva, cercul familiei noastre s-a închis”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x