Antena Căutare

La 38 de ani, Bogdan repetă comportamentul tatălui său! A divorţat de soţie pentru o angajată mult mai tânără! Fetița lui, abandonată!

Un caz uimitor la Totul pentru dragoste! Bogdan repetă comportamentul tatălui său! A divorţat de soţie pentru o angajată mult mai tânără!

Un caz uimitor la Totul pentru dragoste! Bogdan repetă comportamentul tatălui său! A divorţat de soţie pentru o angajată mult mai tânără!

„De atunci a început coșmarul vieții mele, fără ea, viața mea nu mai are sens!” Bogdan, un bărbat matur, în divorț, încearcă să o recâștige pe tânăra care l-a cucerit din prima clipă

Bogdan, un bărbat matur de 38 de ani, a decis să divorțeze de cea care i-a dăruit un copil. În lacrimi, tânărul e decis să o recâștige pe Corina, cea care l-a cucerit din prima clipă. A divorţat de nevastă pentru fata de 17 ani pe care a pierdut-o şi acum vrea să o recucerească!

Chiar dacă pare independent și matur, se pare că Bogdan repetă comportamentul părintelui său, cel care și-a abandonat familia tot pentru o tânără angajată. Bărbatul nu a fost înduplecat nici de dragostea pe care i-o poartă Alessiei, fetița lui.

Emisiunea „Totul pentru dragoste” va fi de luni până vineri între orele 14.00 si 16.00, iar invitații își vor spune poveștile în fața unor specialiști în domeniu.

La emisiunea „Totul pentru dragoste” vor fi poveşti de iubire ale oamenilor care vor să împărtăşească din experienţa dragostei lor, indiferent cum ar fi ea şi în orice ipostază s-ar afla.

„De aici a început coșmarul vieții mele, fără ea, viața mea nu mai are sens!” Bogdan, un bărbat matur, în divorț, încear... La 17 ani, Corina face declaraţii cutremurătoare: "Mă lovea şi îi arăta soţiei LIVE prin telefon!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x