Antena Căutare

Marian Mexicanu’, dezvăluiri despre povestea de iubire dintre el și Ana Maria Stoian, la ”Totul pentru dragoste”

Marian Mexicanu’, unul dintre cei mai apreciați lăutari de la noi, vine astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, unde vorbește despre povestea de iubire dintre el și Ana Maria Stoian.

Marian Mexicanu’, unul dintre cei mai apreciați lăutari de la noi, vine astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, unde vorbește despre povestea de iubire dintre el și Ana Maria Stoian.

Relația dintre Marian Bătănași, cunoscut drept Marian Mexicanu’, și Ana Maria Stoian a fost la început una extraconjugală. Cântărețul s-a despărțit de Paula Lincan în anul 2014, după multe dispute. Dincolo de scandalurile mediatice, Marian și Ana și-au construit o relație frumoasă, sunt și astăzi îndrăgostiţi lulea unul de celălalt, chiar dacă de multe ori au avut tentative de despărțire.

Marian are doi copii din căsnicia anterioară, cu Paula Lincan: Edi – 26 de ani și Maria – 11 ani.

Tot în cadrul ediției de astăzi a emisiunii, va vorbi despre povestea ei Gabriela Hornoiu, economist și scriitor, care se consideră învinsă de cancerul care i-a luat tot ce a iubit mai mult. Gabriela și-a pierdut soțul, apoi unicul copil, ambii bolnavi de cancer. A avut câteva tentative de a-și lua zilele, dar a reușit de fiecare dată să se redreseze. Mai crede încă în iubire și este convinsă că nimeni nu e singur niciodată, decât dacă își dorește asta. Viața a lovit-o sistematic acolo unde doare cel mai tare, dar își găsește cumva tăria să facă față greutăților.

Despre viața tumultuoasă a lui Marian și a Anei, dar și despre cum Gabriela a reușit să treacă peste pierderea familiei sale, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1.

Minodora, maxim de dragoste! Din manager și partener de scenă, Liviu i-a devenit soț: "Nici măcar nu l-am mai cerut... Marian Mexicanu', îndrăgostit de prietena fostei soții: „Nu am crezut că Ana va fi femeia vieții mele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x