Antena Căutare

Minodora, maxim de dragoste! Din manager și partener de scenă, Liviu i-a devenit soț: "Nici măcar nu l-am mai cerut eu. Făcusem copilul"

Minodora, celebra artistă, și Liviu, soțul ei, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2005. În anul 2009, cei doi îndrăgostiți au decis să facă și nunta.

După patru ani de relație, timp în care Liviu a devenit managerul și partenerul de scenă al Minodorei, cei doi s-au căsătorit. Au avut nunta în 2009 și tot în același an, în luna septembrie au devenit părinți.

„Am fost dintotdeauna capricioasă, răsfăţată, am fost învăţată să fie numai cum vreau eu. Cred că dacă nu l-aş fi găsit pe Liviu, care să mă accepte aşa, aş fi rămas singură pe viaţă! Eu sunt foarte geloasă, iar în ultima vreme pe Liviu cred că l-a înnebunit Dumnezeu. Era mai cuminte înainte. Acum cântăm pe la terase, trec fete frumoase aranjate şi văd cum îi fuge capul aşa. Îmi vine să dau cu microfonul după el!", se destăinuie Minodora.

Una dintre cele mai iubite artiste a povestit despre infidelitățile soțului: "În tinerețe, soțul meu m-a înșelat cu... Marian Mexicanu’, dezvăluiri despre povestea de iubire dintre el și Ana Maria Stoian, la ”Totul pentru dragoste”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x