Antena Căutare

Miss România, Raluca Voina Riommi, despre cum și-a întâlnit jumătatea pe platoul de filmare: ”Mi se părea un bărbat urât, arogant și care vorbea mult”

Raluca a fost model național și internațional, dar și câștigătoarea titlului ”Miss România” , în 2005. Ea trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire despre care va vorbi, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Raluca a fost model național și internațional, dar și câștigătoarea titlului ”Miss România” , în 2005. Ea trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire despre care va vorbi, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Raluca povestește că pe Jorg Riommi, cel care avea să-i devină soț, l-a cunoscut în timp ce filma o reclamă la iaurt, el fiind director de creație. Primul lucru pe care l-a gândit când l-a văzut a fost că este „un bărbat urât, arogant și care vorbea mult”. Purta ochelari și avea o căciulă imensă pe cap, spune ea.

Cei doi s-au cunoscut pe aeroport, de unde urmau să plece la Lisabona, unde aveau filmarea. În momentul în care Jorg și-a dat jos ochelarii și și-a pus lentilele de contact, Raluca a început să îl vadă cu alți ochi. La filmare, în Lisabona au schimbat zâmbete și priviri. Regizorul îi spunea să fie senzuală și să se gândească la prietenul ei, iar ea s-a surprins că se gândea la Jorg.

Poveste incredibilă la emisiunea „Totul pentru dragoste

Miss România, Raluca Voina Riommi, despre cum și-a întâlnit jumătatea pe platoul de filmare:  ”Mi se părea un bărbat urât, arogant și care vorbea mult”

În ultima seară de filmare s-a rănit la mână încercând să spargă niște nuci și a rămas cu două semne mici pe mână. Jorg a glumit și a zis că în două săptămâni vor fi împreună și că punctele astea două îi unesc, drept pentru care ar trebui să și le tatueze. Peste o vreme chiar aveau să își facă amândoi acele două punctulete tatuaj.

Deși amândoi erau implicați într-o relație în acel moment, nu au ezitat să danseze împreună și să se sărute în timpul petrecerii organizate în ultima seară de filmări, după care fiecare s-a întors la viața lui.

La scurt timp, Jorg a invitat-o la o cină, alături de echipa cu care lucraseră la Lisabona și, de atunci, au rămas împreună. După o scurtă perioadă s-au mutat la Frankfurt, iar povestea lor de-abia atunci urma să devină una desprinsă parcă dintr-un scenariu de film. Raluca și Jorg au acum un copil, iar ea este însărcinată cu cel de-al doilea.

Despre cum a decurs viața lor după ce s-au mutat la Frankfurt, dar și despre povestea incredibilă pe care o trăiesc în acest moment, Raluca și Jorg vorbesc, astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Adevărate drame! Liliana, văduvă şi mamă de înger: Soţul şi fiul cel mic au murit într-un microbuz, lovit de tren... Miss România, Raluca Voina Riommi, despre cum și-a întâlnit iubirea: ”Mi se părea un bărbat urât, arogant și care vorbea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x