Antena Căutare

Monica are o poveste de viață cutremurătoare. Medicii i-au spus că mai avea ŞAPTE ZILE de trăit, dar ea a învins LEUCEMIA

Monica are 42 de ani şi este preşedinte al Asociaţiei Române pentru Lupta Împotriva Leucemiei. Ea are o poveste de viață cutremurătoare. În perioada facultății, a primit acest diagnostic şi o adevărată sentinţă: mai avea doar 7 zile de trăit!

Monica are 42 de ani şi este preşedinte al Asociaţiei Române pentru Lupta Împotriva Leucemiei. Ea are o poveste de viață cutremurătoare. În perioada facultății, a primit acest diagnostic şi o adevărată sentinţă: mai avea doar 7 zile de trăit!

Astăzi, Monica este o învingătoare a leucemiei! După eforturi mari, a ajuns în Italia, unde a început drumul spre însănătoşire. Nua fost uşor, a avut de întâmpinat obstacole, inclusiv câteva recăderi.

Aflaţi cum a reuşit să depăşească toate greutăţile, toate veştile proaste primite de la medici din România sau din străinătate, urmărind filmul de mai sus.

Silvia Dumitrescu și soțul ei, Florin Ochescu, trăiesc una dintre cele mai frumoase iubiri din showbizul românesc! Care ... Astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, Soprana Bianca Ionescu, la „Totul pentru dragoste”: „Am realizat imediat după divo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x