Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Dezvăluirea MOMENTULUI! Una dintre concurentele de la ”Totul pentru dragoste” îl surprinde pe burlac! „Eu sunt atrasă de Cristina”

Emoții mari pentru cea de-a două serie de concurente din cadrul reality show-ului ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”, prezentat de Mirela Vaida, la Antena 1.  Cele trei fete vor afla astăzi, împreună cu telespectatorii, pe cine alege burlacul Laurențiu Matei și, implicit, cine va câștiga premiul de 5000 de euro.

Emoții mari pentru cea de-a două serie de concurente din cadrul reality show-ului ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”, prezentat de Mirela Vaida, la Antena 1. Cele trei fete vor afla astăzi, împreună cu telespectatorii, pe cine alege burlacul Laurențiu Matei și, implicit, cine va câștiga premiul de 5000 de euro.

Fiecare zi a fost una plină de surprize, iar concurentele au recurs la tot felul de strategii pentru a-l convinge pe burlac de interesul lor. Ultima zi înainte de finală însă a fost cea a răsturnărilor de situație. Alexandra, cea care a surprins pe toată lumea prin atitudinea libertine, a mărturisit că este atrasă fizic de Cristina, cea care, practic, îi este rivală.

”Eu te înțeleg pe tine, și eu sunt atrasă de Cristina. Simt că mă și echilibrează”, îi spune Alexandra burlacului într-un moment de intimitate.

Pe de altă parte, burlacul este pus în dificultate de schimările bruște de atitudine ale fetelor și recunoaște că îi va fi foarte greu să ia decizia finală.

”Singurul lucru pe care îl știu sigur este că fata cu care voi avea o întâlnire după emisiune este Gabriela”, declară el, deși, Gabriela este una dintre fetele aflate deja într-un cuplu, lucru pe care el însă nu-l cunoaște.

Ce s-a întâmplat în ultima noapte petrecută în casa ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”, dar și ce decizie va lua burlacul, telespectatorii vor vedea astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1.

Burlacul, un bărbat seducător şi plin de curaj, va trebui să aleagă dintre cele trei femei rămase în casă, una dintre ele fiind singură, iar celelalte aflându-se deja într-o relație.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro