Căutare Live

Poveste impresionantă de iubire la ”Totul pentru dragoste”: Margherita de la Clejani, pețitoare pentru unul dintre colegii tatălui său

Ionela Stăncioi și Adrian Belu trăiesc o frumoasă poveste de iubire despre care vorbesc astăzi de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Ionela Stăncioi și Adrian Belu trăiesc o frumoasă poveste de iubire despre care vorbesc astăzi de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Ionela este cântăreață de muzică populară și a fost nevoită să treacă printr-un divorț, tocmai pentru că fostul ei soț nu reușea să-i înțeleagă meseria.

Și atunci, ca și acum, Ionela lucra cu tineri pe care îi îndrumă spre cântecul popular. Atunci o avea la cursuri și pe Margherita de la Clejani, iar Adrian, actualul ei soț cânta în formație cu Viorica și Ioniță de la Clejani. Adrian o știa pe Ionela și din Ansamblul „Ciocârlia“, acolo unde ea era invitată de Steliana Sima să cânte.

Adrian le spunea Clejanilor că o place pe Ionela, iar Margherita știa acest lucru. Așa că ea începuse să-i sugereze Ionelei să meargă la o întâlnire cu Adrian. După îndelungi insistențe, Ionela acceptă și iese la suc cu Margherita și Adrian. Toate aceste lucruri se întâmplau în perioada în care Ionela era în plin divorț, iar Adrian nu știa despre situația ei, știa doar că ea este căsătorită și nu îndrăznea să o abordeze.

Despre cum au ajuns cei doi să-și întemeieze o relație atât de frumoasă, dar și despre fiul lor care vrea să le calce pe urme, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, la Antena 1.

Și poveștile impresionante de viață prezentate de Mirela Vaida în cadrul emisiunii de ieri au ținut telespectatorii cu sufletul la gură, ediție din 30 mai impunându-se ca lider de piață în rândul românilor din mediul urban.

Iubire pătimașă oficializată prin tradiția cămășii! Florin: ”După acest eveniment cămașa se face cadou unei domnișoare, ... De la soție de prinț japonez, la cea de american. Ioana Lee: ”Avea o prestanță și o finețe pe care nu le mai întâlnisem”...
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ultimele știri
x