Antena Căutare

Emilian Ciocănel a tras "lozul câștigător" și a ales-o pe Livia! Burlacul a câștigat 5000 de euro

În marea finală, burlacul Emilian Ciocănela ales-o pe Livia! Burlacul și frumoasa concurentă au câștigat cei 5000 de euro, puși la bătaie.

În marea finală, burlacul Emilian Ciocănela ales-o pe Livia! Burlacul și frumoasa concurentă au câștigat cei 5000 de euro, puși la bătaie.

A fost o după-amiază plină de emoții la "Totul pentru dragoste - La bine și la rău", după ce burlacul a ajuns la finalul provocării și a ales una dintre cele patru pretendente, pe Livia, care a fost și "lozul câștigător". Cei doi vor împărți premiul de 5.000 de euro.

Emilian Ciocănel vine din Sibiu, are 40 de ani și este administratorul unor lanțuri hoteliere. Spune despre el că este foarte distractiv, că îi plac călătoriile și nu consumă alcool. Burlacul are o fetiță de cinci ani dintr-o căsătorie anterioară.

Burlacul Emilian Ciocănel, întâlnire de milioane cu Francesca! Ce s-a întâmplat... A treia competiție în casa “Totul pentru dragoste” a ajuns la final . Pe cine a ales burlacul Emilian Ciocănel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x