Antena Căutare

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, cu ochii în lacrimi!, la ”Totul pentru dragoste!” O mare actriță a intervenit prin telefon: ”Această pereche e sublimă. Îi iubesc pe amândoi din toată inima!”

Momente emoționante au avut loc în această după amiază, la ”Totul pentru dragoste”, unde Draga Olteanu Matei a intrat în direct, la TV, și a făcut o mărturisire emoționantă.

Momente emoționante au avut loc în această după amiază, la ”Totul pentru dragoste”, unde Draga Olteanu Matei a intrat în direct, la TV, și a făcut o mărturisire emoționantă.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au venit în cadrul emisiunii de la Antena 1 și au vorbit despre povestea lor de iubire, dar și despre carieră, iar Draga Olteanu Matei le-a făcut o mărturisire incredibilă, ce i-a făcut să lăcrimeze.

”Vă admir din cale afară, faceți niște emisiuni emoționante. Această pereche e sublimă, îi apreciez. Îi iubesc din toată inima și le doresc succese uriașe, așa cum merită.”, a spus Draga Olteanu Matei, despre Cristina Ciobănașu și Vlad,

”Vă respectăm foarte tare și sperăm să ajungem cândva la măcar o părticică din cariera dumneavoastră.”, a replicat Cristina.

Cristina Ciobănașu, despre personajul din „Fructul oprit”, totul despre SCENELE INTERZISE: „Eu am avut scene de dragoste... Astăzi, la "Totul pentru dragoste": Alexandru Arșinel, despre povestea de iubire pe care o trăiește de mai bin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x