Antena Căutare

Patima alcoolului nu e singura problemă a lui Gabriel! Maria, probleme cu fosta lui soţie: "Răutăţile din partea ei au explodat"

Patima alcoolului nu e singura problemă a lui Gabriel! Maria are probleme şi cu fosta lui soţie! "Răutăţile din partea ei au explodat", a declarat în lacrimi femeia, greu încercată de viață.

Patima alcoolului nu e singura problemă a lui Gabriel! Maria are probleme şi cu fosta lui soţie! "Răutăţile din partea ei au explodat", a declarat în lacrimi femeia, greu încercată de viață. La „Totul pentru dragoste”, femeia și-a deschis inima în fața telespectatorilor și ai specialiștilor din platou.

Tatăl primului copil s-a stins după ce au divorțat, iar pe Gabriel, actualul soț, l-a cunoscut după tragedie și și-a pus toate speranțele în el... Dar fosta soție a lui Gabi nu o lasă în pace și-i creează multe neplăceri. A venit în emisiunea „Totul pentru dragoste” pentru a-și salva căsnicia și pentru a-l readuce pe Gabi pe calea cea bună, departe de viciul alcoolului.

Ea speră să reușească să-l aducă pe drumul cel bun pe Gabi!

Gabriel, bărbatul căzut în patima alcoolului, nu are parte de susținerea soacrei! Ana Bogdan, mama Mariei: "Nu se v... Situație nemaiîntâlnită la "Totul pentru dragoste"! Gabriel, soțul alcoolic, a refuzat să dea ochii cu Maria ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x