Antena Căutare

Totul pentru dragoste. Raluca și George, exemplul perfect de familie fericită. Nu s-au suportat la început, apoi destinul i-a unit: "Dacă lozul ăsta este câştigător, te măriţi cu mine?"

Raluca și George sunt exemplul perfect de familie fericită și împlinită. Sunt împreună de 20 de ani și se iubesc la fel ca în adolescență.

Raluca și George sunt exemplul perfect de familie fericită și împlinită. Sunt împreună de 20 de ani și se iubesc la fel ca în adolescență.

"Ne-am cunoscut când dădeam admiterea la Facultatea de Teatru. Eu eram viitoare studentă, el deja era acolo de patru ani. Trebuia să mă conducă în sala de examene, dar am întârziat şi mă căuta peste tot. După doi ani, ne-am reîntâlnit pe scena teatrului şi acolo ne-am cunoscut cu adevărat. Nu ne-am plăcut deloc, dar un loz în plic ne-a unit pentru totdeauna", a povestit Raluca, la "Totul pentru dragoste".

Adelina are parte de o surpriză uriașă. Claudiu Catana, Consilier General la Primăria Municipiului Bucureşti, îi oferă m... Mărturisirea sfâșietoare a Anei, o cântăreață ce a fost căsătorită cu un soț agresiv: ”A fost foarte greu! Nu mai știa c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x