Antena Căutare

Uniți de pețitoarea Margherita de la Clejani. Diva a reușit să-și joace rolul de Cupidon impecabil pentru doi tineri: „A tot insistat, dar atunci nu m-a convins!”

Ionela Stăncioi și Adrian Belu trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Ionela Stăncioi și Adrian Belu trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Ionela este cântăreață de muzică populară și a fost nevoită să treacă printr-un divorț, tocmai pentru că fostul ei soț nu reușea să-i înțeleagă meseria. Și atunci, ca și acum, Ionela lucra cu tineri pe care îi îndrumă spre cântecul popular. Atunci o avea la cursuri și pe Margherita de la Clejani, iar Adrian, actualul ei soț cânta în formație cu Viorica și Ioniță de la Clejani. Adrian o știa pe Ionela și din Ansamblul „Ciocârlia“, acolo unde ea era invitată de Steliana Sima să cânte.

Adrian le spunea Clejanilor că o place pe Ionela, iar Margherita știa acest lucru. Așa că ea începuse să-i sugereze Ionelei să meargă la o întâlnire cu Adrian. După îndelungi insistențe, Ionela acceptă și iese la suc cu Margherita și Adrian. Toate aceste lucruri se întâmplau în perioada în care Ionela era în plin divorț, iar Adrian nu știa despre situația ei, știa doar că ea este căsătorită și nu îndrăznea să o abordeze.

Povestea Ioanei Lee, românca care a fost măritată cu un prinț japonez: ”Făceam cam 580 de plecăciuni pe zi!”... Astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”: Elena Merișoreanu, despre povestea de iubire cu năbădăi dintre ea ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x