Antena Căutare

Viața alături de un artist. Iulia: ”Relația cu Grigore Leșe a durat peste 15 ani. Cumva... este o paranteză în viața mea, din care mi-au rămas flash-uri”

Iulia are 48 de ani și de când se știe a iubit arta și folclorul. Provine dintr-o familie de intelectuali, iar copilăria i-a pus bazele valorilor tradiționale.

Iulia are 48 de ani și de când se știe a iubit arta și folclorul. Provine dintr-o familie de intelectuali, iar copilăria i-a pus bazele valorilor tradiționale.

Iulia Gorneanu, director al unei galerii de arta si fosta iubită a artistului popular Grigore Leșe, a fost la un pas de moarte în toamna lui 2016. Acum s-a vindecat total de cancer și privește cu optimism spre viitor.

”Relația cu Grigore Leșe a durat peste 15 ani. Cumva... este o paranteză în viața mea, din care mi-au rămas flash-uri”, a recunoscut Iulia în cadrul emisiunii „Totul despre dragoste”. Viața ei s-a schimbat când l-a întâlnit pe Grigore Leșe: ”El este un vrăjitor prin harul pe care îl are”

Foto: Facebook Iulia Gorneanu

Iubirea lor, un salt în gol. Alina: ”Sunt dependentă de adrenalină”... Transpalnt de ficat și... suflet. Viața Iuliei s-a schimbat când l-a întâlnit pe Grigore Leșe: ”El este un vrăjitor prin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x