Antena Căutare

Ziua Universală a Iei Românești, sărbătorită la ”Totul pentru dragoste”: Trei destine diferite unite de iubirea pentru portul tradițional

Ziua Universală a Iei Românești, celebrată în fiecare an pe 24 iunie,  este sărbătorită, în avans, în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”. Astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, Mirela Vaida va avea alături de ea trei femei cu trei povești complet diferite. Ceea ce le unește însă este chiar dragostea lor pentru ia tradițională și pentru portul românesc.

Ziua Universală a Iei Românești, celebrată în fiecare an pe 24 iunie, este sărbătorită, în avans, în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”. Astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, Mirela Vaida va avea alături de ea trei femei cu trei povești complet diferite. Ceea ce le unește însă este chiar dragostea lor pentru ia tradițională și pentru portul românesc.

Cristina Chiriac este o femeie cu un CV impresionant, ea fiind în trecut consilier în Guvernul României, vicepreședinte al Autorității de Valorificare a Activelor Statului, președinte al Asociației Naționale a Antreprenorilor. Cristina spune că a avut o copilărie minunată - provine dintr-o familie de viță nobilă, de foști moșieri – și în prezent are o familie frumoasă. Într-o bună zi a decis să renunțe la carieră pentru a se dedica cu totul dragostei pentru ia românească. Familia ei a fost foarte surprinsă, nimeni nu înțelegea de ce renunță la munca de o viață pentru această pasiune.

Bianca Tămaș, cea de-a doua invitată în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” de astăzi, susține că dragostea pentru ie a venit cumva din dragostea imensă pe care i-o poartă bunicii ei și care a și inspirat-o să scrie o carte. Acum, la maturitate, Bianca își dorește o poveste de iubire precum cea a bunicilor ei.

Cea de-a treia poveste de viață este a Christinei Cioboată. Părinții eu au divorțat pe când ea era bebeluș, iar mama s-a recăsătorit când ea deja împlinise cinci ani. Ajunsă adult, Bianca a trecut printr-o relație toxică, având alături de ea o bună perioadă de timp un bărbat violent. De 11 ani însă este împreună cu un om atent și iubitor care o susține în dragostea ei pentru portul românesc.

Cum au decurs viețile celor trei femei și cum se materializează dragostea lor pentru ia românească, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, moderată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Totul pentru dragoste! Raluca, o femeie dezamăgită, în căutarea fericirii. A supravieţuit BULIMIEI, a iubit cu patimă, î... Totul pentru dragoste! După ce a suferit cumplit, Christine este, din nou, o femeie împlinită: Nu am nevoie să port mășt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x