Antena Căutare

21 de ani de Antena 1, 21 de momente speciale din viața vedetelor! Maria Buză, concurentă la "Te cunosc de undeva"

Pe 29 noiembrie, se împlinesc 21 de ani de când Antena 1 e mereu aproape de telespectatorii săi, oferindu-le divertisment și programe de calitate, dar și campanii jurnalistice și umanitare în urma cărora mii de oameni au fost ajutati, îndrumați și sprijiniți în momente mai puțin fericite din viața lor, campanii în urma cărora s-au schimbat legi și proceduri.

Pe 29 noiembrie, se împlinesc 21 de ani de când Antena 1 e mereu aproape de telespectatorii săi, oferindu-le divertisment și programe de calitate, dar și campanii jurnalistice și umanitare în urma cărora mii de oameni au fost ajutati, îndrumați și sprijiniți în momente mai puțin fericite din viața lor, campanii în urma cărora s-au schimbat legi și proceduri.

La 21 de ani de Antena 1, vedetele postului fac o introspecție în sufletele lor și rememorează 21 de momente speciale din viața lor, momente care le-au marcat existența și care fac parte din istoria lor personală. #21momentespeciale.

Cu această ocazie, Maria Buză a dezvăluit care sunt cele 21 de momente speciale care i-au marcat până acum viaţa.


"Suntem creaţia a ceea ce facem, ceea ce gândim. Faptele noastre, gândurile noastre sunt cele care ne definesc fiinţa, sufletul și viața noastră"

1. Aveam doi ani și jumătate atunci când am făcut primul pas, apoi la patru ani urcam prima dată pe scenă. Se întâmpla în 1973, pe când eram la gradiniță și făceam parte din grupul artistic și în acea zi prezentam un dans popular la serbarea de sfârșit de an.

2. Prima zi de școală! După prima oră am luat o hotărâre... nu-mi place și numai vin. Și mi-am zis: "O să le spun părinților că nu sunt de acord cu locul ăsta unde m-au dat!"

3. Am zis "mama" prima dată surorii mele mai mari, Victoria! Mama mergea la serviciu și eu stăteam mai mult cu ea. Era cu 15 ani mai mare.

4. Moş Gerilă și-a dat seama că exist și eu şi a aflat unde stau cam pe la opt ani...

5. Ne-am mutat la bloc! Scăpasem de soba cu carbuni si aveam calorifere.

6. Plimbările cu sora mea în Parcul Libertății.

7. Sora mea s-a căsătorit! Am fost cea mai tristă.... se măritase "mama"!

8. Ziua în care sora mea m-a luat la liceul de muzică, unde era pedagog, și a încercat să-mi insufle dragostea pentru pian. Sora mea era profesoară de muzică.

9. Surpriza mamei când am împlinit 10 ani.Saboții din piele roșie cu margarete aplicate din piele albă și talpă de lemn. Îi văzusem într-o vitrină și îi doream, dar n-am îndrăznit să le spun. O privire doar și-au înțeles.

10. Ziua în care am câștigat primii bani din cântat. Aveam 13 ani și am mers la colindat cu Lia și Roxana, prietenele noastre.

11. Am compus prima mea melodie. În clasa a opta trebuia să spun o poezie la ora de limba română și cum nu-mi plăcea deloc să recit, m-am gândit să compun un cântec. Am impresionat-o pe doamna dirigintă și am fost aplaudată....la clasa deschisă!!!!

12. Întâlnirea cu poetul Adrian Păunescu. Se făceau niște audiții înaintea spectacoluluiCenaclul "Flacăra" și cel care reușeasă-l emoționeze mai mult cu talentul lui avea să cânte în acea seară pe scenă alături de artiștii consacrati. Era o șansă mare. Nu m-a plăcut!

13. Întâlnirea cu membrii Ansamblului folcloric "Doina Bucureștiului".

14. Am intrat la teatru!!!!! Lumea mea se schimbase total. Eram studentă. Aveam bursa... de merit!

15. M-am "angajat" la Șarpele Roșu! Aici aveam să descopăr că oamenilor le place cum cânt. Aveam fani!

16. Colaborarea cu Antena 1. Momentele cu grupul "Vouă" după Observator, în fiecare zi, timp de trei ani! Împreună cu colegii mei am cucerit publicul pentru totdeauna! Am realizat momente memorabile! Mi-ar plăcea un Remember.

17. L-am întâlnit pe George. Mie mi-a plăcut mult de el, lui, nu!

18. Ziua în care ne-am căsătorit. Eram uimiți de ce ni se întâmplă! Cum? Noi, mire și mireasă?! Eram frumoși și emotionați. Frumoasă zi! A plouat încontinuu...

19. S-a născut minunea noastră, frumosul Andrei. Eram o famile de-acum!

20. Când mi-a cântat la pian și mi-a spus: "Mamă, pentru tine cânt!"

21. Fiecare zi... La mulți ani, Antena 1! Să ne rămâi Aproape!

Care sunt dorinţele tale? Care sunt lucrurile la care visezi? Enumeră-le mai jos, iar fix peste un an vei primi această listă pe adresa ta de email pentru a vedea cate dintre ele au devenit realitate!http://vreimaimult.a1.ro

21 de ani de Antena 1, 21 de momente speciale din viața vedetelor! Florin Ristei, câştigătorul X Factor 2013... Despre "inteligenţa materiei" şi povestea saşilor întorşi în România, "În premieră cu Carmen Avram",...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x