Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

A descoperit care este singurul produs cu care s-a plecat în cosmos: "Are efecte miraculoase asupra sănătății!"

Singurul produs care îți asigură ție ca individ absolut tot ce îți trebuie este spirulina. Este singurul produs cu care s-a plecat în cosmos, fiind hrana cosmonauților. Dacă un om consumă între 8 și 12 grame pe zi, acesta nu mai are nevoie efectiv să mănânce. Toate aceste informații și nu numai au fost descoperite de Andreea Stroe, realizatoarea emisiunii News Magazine- Antena 3 și prezentate pe blogul său www.andreeastroe.ro.

choosingraw.com

Ing. Chim. Stefan Manea i-a explicat Andreei că spirulina este hrana viitorului și, pentru orice fel de afecțiune o putem folosi pentru a obține o sănătate de fier. ”Mă declar fan al spirulinei, deși, deunăzi mă întreba cineva: Pe bune? De ce?. Sincer, sunt mai multe la un loc. Nefiind o consumatoare de cafea, se întâmplă des să am zile în care să nu am putere pur și simplu. Doi, mă chinuiam cu tot felul de diete să slăbesc. Trei, mă plimbam printre rafturile farmaciilor după vitamine. Am descoperit acum un an și jumătate spirulina. Am citit despre ea, m-am documentat și am trecut la fapte. Am prins energie, iar luată pe stomacul gol dimineața, slăbește, bine, slăbești în timp progresiv. Oricum, altfel nu e bine”, a scris Andreea pe blogul său.

Toate detaliile le aflați dacă faceți click pe acest link: http://andreeastroe.ro/secretele-nebanuite-ale-spirulinei-slabeste-intareste-sistemul-imunitar-energizeaza/.

În fiecare sâmbătă și duminică începând cu ora 10.00 la Antena 3, Andreea Stroe deschide weekendul de știri alături de invitații săi la News Magazine. De curând, Andreea s-a lansat în blogosfera românească, unde pe www.andreeastroe.ro a creat un concept unic: Agrilife&Agristyle, adică mâncare sănătoasă, bio, businessuri din agricultură care ne schimbă viața, stilul românesc bazat pe motivele populare și, de fapt, tot ce înseamnă adn-ul nostru de români. Andreea Stroe semnează articole în Jurnalul Național, iar pe social media poate fi găsită aici: https://www.facebook.com/stroe.andreea.

Recomandari