Antena Căutare

Adriana a vărsat lacrimi amare, în casa "Mireasă pentru fiul meu". Ce motive stau ascunse în spatele acestei reacții

Adriana a vărsat lacrimi amare la finala săptămânii trecute! Ce motive s-au ascuns în spatele suspinelor adânci ale concurentei?

Adriana a vărsat lacrimi amare la finala săptămânii trecute! Ce motive s-au ascuns în spatele suspinelor adânci ale concurentei?

Tensiunea este din ce în ce mai greu de suporttat în casa "Mireasă pentru fiul meu", odată cu apropierea zilei cei mari: finala. Adriana se simte din ce în ce mai afectată, însă iubitul său îi este aproape. Tânăra este convinsă că Valentin este cea mai bună alegere pe care o putea face.

Cei doi s-au maturizat împreună, în cele aproape 12 luni, iar tânărul îi este recunoscător iubitei sale pentru tot sprijinul oferit, de-a lungul competiției.

Ţestoasa Tucker, primul animal tratat cu oxigen hiperbaric! Medicii i-au salvat viața în ultimul moment!... Loredana de la „Insula iubirii” a răbufnit: „Judecați-mă cât vreți, nu am nevoie de aprobarea voastră!”...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x