Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Anda Adam face senzatie in rolul Corneliei Catanga la „Te cunosc de undeva!”

Anda Adam are de interpretat un rol complicat, in editia de sambata a show-ului Antenei 1, „Te cunosc de undeva!”. Artista a devenit, pentru cateva minute, Catanga. Ce note a luat de la juriu, telespectatorii vor afla privind show-ul. Cert este ca a primit complimente de la toti juratii, care au exprimat din nou aprecieri pentru cat de bine arata cu parul negru.

Sambata aceasta, de la 20:30, la Antena 1, concurentii de la „Te cunosc de undeva!” vor avea parte de transformari radicale pentru a intra cat mai bine cu putinta in pielea personajului ales de ruleta.

Si de aceasta data, Anda va reusi sa impresioneze juriul prin voce si prezenta scenica, dar si prin lookul asociat rolului sau. Se pare ca parul negru, dupa parerea unanima a colegilor, ii sta mai bine Andei. Daca pentru Andreea Balan, cantareata arata exceptional in ambele variante, prezentatorul Cosmin Selesi a marturisit convins: „Mie bruneta imi place. Moor! Ii sta foarte bine bruneta!”. Nici Aurelian Temisan nu a ratat momentul si i-a declarat artistei: „Iti sta superb bruneta!”.

Dupa un astfel de moment, Anda Adam le-a promis tuturor celor prezenti flori, asta și pentru ca piesa pe care a avut-o de interpretat a fost „Mama mea e florareasa!”.

Recomandari