Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Antena 1 lansează artileria grea! Un nou sezon al supershow-ului “Splash! Vedete la apă” va fi difuzat în această vară

Antena 1 a început deja pregătirile pentru cel mai îndrăgit super-show de vară, "€œSplash! Vedete la apa”, în care zeci de vedete se luptă, pe parcursul mai multor ediții, în care își vor arată talentul în ceea ce privește sariturile în apă.

Daniela Crudu

Antena 1 a început deja pregătirile pentru cel mai îndrăgit super-show de vară, "€œSplash! Vedete la apa”, în care zeci de vedete se luptă, pe parcursul mai multor ediții, în care își vor arată talentul în ceea ce privește sariturile în apă.

Formatul s-a bucurat de un mare succes în România, realizat în premieră vară trecută de Antenă 1, dar și în alte țări precum Argentina, Australia, Belgia, China, Finalanda, Franța, Liban, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Statele Unite.

Vedete de prima mărime își vor arată formele voluptuoase anul acesta în show-ul Antenei 1, între care Raluka, Simona Sensual, Andreea Perju, Elena de la Mandinga, Măria Buza sau Andreea Tonciu. Daniela Crudu, va fi prezentă și în această ediție a show-ului, după ce, anul trecut a sărit cu mult etaj de la zece metri înălțime, fără să știe să înoate. "€œAm mai spus că iubesc adrenalină, distracția, sunt atât de fericită că am fost cooptată în echipă acestui show. Am planuri mari anul asta, cred că am șanse la marele premiu”, râde Daniela Crudu.

Între bărbații care deja au început antrenamentele pentru "€œSplash! Vedete la apă”, se numără Vladimir Drăghia, Bogdan Vlădau, Cătălin Oprișan, Florin Ristei, Doru Todoruț, Radu Valahu, Silviu Andrei, Matteo sau Mike Diamondz. Cătălin Oprișan va fi una dintre senzațiile show-ului, având în vedere că s-a înscris la această emisiune pentru a învață să înoate, dar să și săra de la înălțime de la cei mai buni. "€œN-am avut timp să învăț să înot pentru că am stat prin biblioteci”, glumește cel cunoscut și sub supranumele de Smiley. "€œSunt sigur că voi deprinde într-o luna cât au învățat alții în 25 de ani. La bloc mi se spune și <<delfinul>>”, a adăugat el.

La "€œSplash! Vedete la apa”, vedetele se pregătesc cu renumiți antrenori. Dj Vanda, participanta la prima ediție, și-a învins teamă față de apa pe care o avea încă din copilărie și-a învățat să înoate. Dana Savuica, care avea fobie de înălțime, a sărit de la câțiva metri, iar Daniela Crudu s-a aruncat în bazinul cu apa de la înălțimea maximă, învățând, totodată să înoate.

Recomandari