Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Au fost alesi primii concurenti pentru cel mai tare gameshow din lume. Antena 1 aduce in Romania „Castigi in 60 de secunde”

Primii concurenti pentru cel mai tare gameshow din lume au fost alesi. Din aceasta primavara, telespectatorii ii vor putea urmari doar la Antena 1 la „Castigi in 60 de secunde”, un concurs incitant cu o miza de 50.000 de lei. Nu mai putin de 220 de romani si-au demonstrat deja curajul si indemanarea. Sa inceapta lupta!

Pentru a putea participa la cel mai tare gameshow din lume, orice persoana s-a putut inscrie inca de pe 3 ianuarie pe siteul castigiin60desecunde.a1.ro. Nu mai putin de 220 de romani au demonstrat ca au curaj si ca 60 de secunde le sunt suficiente pentru a-si demonstra indemanarea. Dintre acestia, au fost alesi deja 21 de concurenti, dar inscrierile nu se incheie aici.

Romanii se pot inscrie in continuare si pot avea sansa de a castiga 50.000 de lei. Cei deja selectati vor petrece trei zile in primul cantonament „Castigi in 60 de secunde" unde vor avea un program foarte strict si isi vor exersa priceperea pentru a fi capabili sa faca fata oricarei din cele 60 de probe din concurs.

Pentru a castiga marele premiu, concurentii vor trebui sa depaseasca 10 probe in care vor fi folosite exclusiv obiecte de uz casnic. Tot ce trebuie sa faca romanii pentru a intra in concurs este sa acceseze site-ul dedicat concursului: castigiin60desecunde.a1.ro, sa aleaga o proba de pe site din sectiunea cu acelasi nume si sa incerce sa o depaseasca. Daca reusesc acest lucru in 60 de secunde, nu trebuie decat sa se filmeze si sa incarce filmuletul care le probeaza abilitatile in sectiunea "Inscrie-te".

Unii au aratat ca pot face un turn echilibrat din 4 mere, ca pot construi o piramida din pahare de plastic, pentru ca apoi sa le readuca imbinate la loc, iar altii ca pot arunca o sticla astfel incat ea sa cada tot in in pozitie verticala. Nu sunt scamatorii si nici trucaje.

Lista concurentilor alesi:

1. CHIONTOAN MIRCEA: CLUJ
2. GODEANU GABRIEL: BUCURESTI
3. DOBRE MIHAIL: BUCURESTI
4. IONESCU ANDREEA: PLOIESTI
5. NINU ANCA: BUCURESTI
6. KOZAEKER MIRELA: CHITILA ( LANGA BUC)
7. DIACONU TANIA: BACAU
8. STOICA SABINA: BUCURESTI
9. NEAGU ADRIAN: PLOIESTI
10. TICAMERA ALEXANDRU: BUCURESTI
11. NICULAE MUGUREL: BUCURESTI
12. STEFAN ANDREI: BUCURESTI
13. AMPOITAN DUNDY: BUCURESTI
14. CATANOIU IONUT: BUCURESTI
15. ALBU ADRIAN: PITESTI
16. CORCOS GRIGORE: BUCURESTI
17. SERBU MADALINA: BUCURESTI
18. BUCUR MARIUS: COM VASILATI/ CALARASI
19. SERBAN ARIEL: BUCURESTI
20. STOICA ALEXANDRU: PLOIESTI
21. CIOATA OCTAVIAN: PETROSANI/ HUNEDOARA

La mai putin de un an de la lansarea in Statele Unite, Antena 1 le aduce romanilor cel mai tare gameshow din lume: „Minute to win it". Difuzat in SUA de NBC, „Minute to win it" este un concurs incitant, cu probe ingenioase, amuzante si, cel mai important, contracronometru. Participantii sunt oameni obisnuiti care concureaza individual si care se lupta doar cu propriile limite si cu timpul.

Formatul de succes a facut in scurt timp inconjurul lumii, fiind difuzat in tari precum: Australia, Belgia, Brazilia, Germania, Suedia, Uruguay sau Columbia si urmand a fi lansat si in alte state.

Printre provocarile pe care Antena 1 le aduce romanilor in acest concurs se numara mentinerea unui ou in echilibru pe un bec, tinerea in aer a unor fulgi, sufland in permanenta inspre ei, oprirea in pozitie verticala a unor monede care se invart, folosind un singur deget, asezarea unor zaruri unul peste celalalt folosind forta centrifuga sau a unor mere, sub forma unui turn in echilibru.

Recomandari