Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Burlacul Vladimir Draghia taie respiratia concurentelor. Vezi cine i-a lesinat in brate!

E tanar, rebel si nonconformist, asa ca Burlacul Vladimir Draghia porneste increzator si plin de speranta in cautarea sufletului pereche. 20 de domnisoare incantatoare, care au raspuns cu entuziasm provocarii sale, sunt pregatite sa il cunoasca. Una dintre concurente lesina in bratele burlacului. Cum s-a intamplat si de ce a lesinat frumoasa Alexandra, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari joi, de la 20:20, in primul episod al celui mai nou sezon Burlacul.

Joi, 1 martie, emisiunea Burlacul revine in forta la Antena 1. Cel mai bun baiat rau, Vladimir Draghia, pana deunazi burlac convins, a decis sa porneasca in cautarea sufletului pereche. 20 de domnisoare incantatoare intra in jocul seductiei, convinse ca ii pot cuceri inima burlacului.

Cum in dragoste si in razboi totul este permis, fetele nu se dau in laturi de la nimic pentru a-i atrage atentia lui Vladimir. Una dintre concurente, senzuala Alexandra, lesina in bratele Burlacului. Va reusi oare sa se faca remarcata astfel? Ramane de vazut in cel mai nou sezon Burlacul, de joi, 1 martie, de la 20:20, la Antena 1.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmari cele mai tari momente si cele mai noi informatii accesand pagina oficiala a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Dupa ce Catalin Botezatu si-a cautat aleasa inimii, iar miliardarul Edward Popescu Strohlen a gasit-o, un alt burlac este acum in cautarea sufletului pereche. E tanar, chipes, rebel si nonconformist. Vladimir Draghia, actorul care a cucerit inimile telespectatoarelor in serialul Narcisa Salbatica, este Burlacul celui de-al treilea sezon al show-ului de succes difuzat de Antena1. Daca asa arata premiul, imagineaza-ti lupta. Cel mai bun baiat rau isi cauta aleasa la Antena 1.

Recomandari