Căutare Live

Buzdugan, Pavlu şi Bordea sunt prezentatorii noului sezon iComedy

Daniel Buzdugan, Şerban Pavlu şi Cătălin Bordea sunt prezentatorii noului sezon iComedy, care va începe, în curând, la Antena 1. Un show care anunţă schimbări spectaculoase legate de conţinut şi de echipa care îl realizează.

Daniel Buzdugan, Şerban Pavlu şi Cătălin Bordea sunt prezentatorii noului sezon iComedy, care va începe, în curând, la Antena 1. Un show care anunţă schimbări spectaculoase legate de conţinut şi de echipa care îl realizează.Un show care va promova un umor de o factură care nu se regăseşte în momentul acesta în nici o altă emisiune de televiziune din România.

Show-ul se desfăşoară pe două planuri, al televiziunii, de care se va ocupa Buzdugan şi Pavlu, şi al internetului, care va cădea în sarcina lui Bordea. Ei sunt într-o competiţie continuă: cine face cele mai reuşite sketch-uri sau cine găseşte cele mai tari subiecte. Bordea e absolut convins că pe internet găseşti cele mai impresionante subiecte, pe când Buzdugan nu este de acord, susţinând că zona tv românească este mai spectaculoasă decât tot internetul din lumea asta. Competiţia aceasta între ei nu va conţine nimic agresiv sau jignitor. Ei au şi un arbitru, Şerban Pavlu, asistentul lui Buzdugan, care este construit în genul <<sunt eu arbitru echidistant, dar, totuşi, îl ajut pe unul dintre ei…>>, pentru că aşa e la noi, la români”, spune Iura Luncaşu, cel care va regiza pentru Antena 1 show-ul iComedy.

Nici unul dintre cei trei prezentatori nu credea că o să se aşeze, în acest sezon, la pupitrul emisiunii. “E o provocare pe care am primit-o ca pe un cuţit înfipt în spate, pentru că nu mă aşteptam (râde). Cred că o să iasă mişto!”, spune Daniel Buzdugan.

Mi-au zis că mă potrivesc foarte bine acolo”, adaugă Cătălin Bordea.

Singura emisiune pe care am mai prezentat-o a fost pentru Loteria Română, acum vreo 15 ani, având-o ca parteneră pe Andreea Antonescu, de la Andre. Mă bucur să mă aflu şi în această ipostază în emisiunea iComedy la care ţin mult, pentru că reprezintă o parte a mea ca actor mai puţin exploatată”, spune şi Şerban Pavlu.

Fostul prezentator al show-ului, Mikey Hash, va fi implicat în alte proiecte ale trustului Intact.

Regizorul Iura Luncaşu este convins că telespectatorii Antenei 1 vor găsi la iComedy, în noul sezon, exact ceea ce au nevoie ca să-şi mai descreţească frunţile. Umorul va fi unul clasic, de situaţie, un umor bazat pe jocul actoricesc, inspirat din fapte reale, din viaţa personajelor de zi cu zi, dar care păstrează şi suspansul, “un umor de o factură care nu se regăseşte în momentul acesta în nici o altă emisiune de televiziune din România”, după cum îl descrie Şerban Pavlu.

Îi invităm pe toţi părinţii să deschidă televizoarele pe iComedy fără să se teamă că va trebui să le pună copiilor mâinile la ochi sau la urechi, în timp ce urmăresc show-ul nostru. Pentru că ne dorim ca la iComedy să se uite toată familia”, mai spune Daniel Buzdugan.

Interviu incendiar cu CRBL! A dat TOT din casă despre show-ul "România Dansează"... "Lacul lebedelor", prima probă la "Totul e permis" - ediția a noua! Oamenii lui Bordea sunt cei mai ...
Ultimele știri