Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cerere in casatorie la Pufstock. Un indragostit din Cluj si-a cerut iubita de sotie chiar la evenimentul organizat de Antena 1

De Dragobete, Antena 1 a organizat cea mai mare bataie cu perne din Romania in trei dintre cele mai mari orase ala tarii. Printre acestea si Clujul, acolo unde un tanar i-a surprins pe cei prezenti, dar mai ales pe iubita sa cu o cerere in casatorie. Ardelenii l-au avut alaturi pe Vladimir Draghia, cel pe care telespectatorii il vor putea urmari de la 1 martie in cel de-al treilea sezon Burlacul, dar si pe Diana Hetea, finalista X Factor.

Mii de oamenii au venit ieri sa tina dragostea in puf la Pufstock, cea mai mare bataie cu perne, organizata si in acest an de Antena1. Iasiul, Clujul si Constanta au fost orasele in care Antena 1 i-a invitat pe indragistiti sa sarbatoreasca iubirea. Nu au facut-o singuri, pentru ca le-au avut aproape pe vedetele Antenei 1, dar si pe o parte dintre finalistii X Factor. Razvan, Dani, Dan Capatos si echipa sa si Vladimir Draghia s-au batut cu perne de Dragobete, iar Alin Vaduva, Cristian Parmac, Diana Hetea si Iulian Vasile le-au cantat celor prezenti la eveniment.

Un ardelean i-a surprins pe oragnizatori atunci cand a urcat pe scena, a luat microfonul si a cerut-o de sotie pe iubita sa, in fata sutelor de oameni adunati pentru bataia cu perne.

Cum a decurs bataia cu perne in cele trei orase, telespectatorii pot afla accesand site-ul dedicat www.pufstock.a1.ro sau pagina de Facebook, http://www.facebook.com/pufstock.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Recomandari