Căutare Live

Cheloo îşi pune la bãtaie telefonul într-un numãr de magie la "iUmor"

Atunci când aduci laolaltã într-un juriu oameni cu personalitãţi dintre cele mai puternice, te poţi aştepta la orice, iar acest lucru telespectatorii l-au putut constata încã de la primul episod „iUmor”, emisiune difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1.

Atunci când aduci laolaltã într-un juriu oameni cu personalitãţi dintre cele mai puternice, te poţi aştepta la orice, iar acest lucru telespectatorii l-au putut constata încã de la primul episod „iUmor”, emisiune difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1. Iar dacã pe Delia şi Mihai, telespectatorii i-au putut urmãri în tot felul de ipostaze, implicându-se foarte mult în prestaţiile concurenţilor, Cheloo a preferat sã urmãreascã totul de la distanţã.

În momentul în care pe scenã şi-a fãcut apariţia un cuplu de magicieni, Bianca şi Eduard, care au cerut ajutorul unuia dintre juraţi, rapperul a decis cã e momentul sã ia atitudine: „M-am simţit pregãtit sã particip!”, a povestit el amuzat. Ce avea sã urmeze însã, i-a cam şters zâmbetul de pe buze. Magicienii pregãtiserã un moment cu telefoane mobile şi l-au invitat pe jurat sã le dea şi telefonul lor: „Nu, cã mi-e teamã cã dispare şi l-am primit cadou!”, a spus juratul.

Delia a fãcut luminã: „El nu prea e cu telefonul, nu prea rãspunde, pânã acum a avut un telefon destul de vintage, dintr-ãla cu sonerie polifonicã, antic, în douã culori!”, a povestit ea amuzatã, însã nu a putut sã nu constate teama de pe faţa juratului, nevoit sã îşi dea telefonul abia primit. Mihai Bendeac s-a oferit sã amestece pungile în care magicienii au pus telefoanele: „Îţi jur, nea Cãtã, pe Sfânta Cruce, cã nu mai ştiu unde e telefonul tãu acum!”. Iar pentru ca momentul sã fie şi mai „dureros”, magicienii l-au invitat chiar pe Cheloo sã loveascã, cu un ciocan, pungile în care crede el cã nu se aflã telefonului lui.

Mi-aş dori sã am banii de pe toate telefoanele pe care le-am pierdut, pe care le-am spart sau pe care le-am aruncat dupã alţi oameni în aceastã viaţa. Bineînţeles, nu ca sã îmi cumpãr un alt telefon!”, a mãrturisit rapperul. Dacã a reuşit sau nu sã îşi salveze telefonul, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod „iUmor”, difuzat duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

Noi controverse în "CASA MIRESELOR"! Florin este acuzat de colegi că s-a schimbat enorm. Cum se apără concuren... Andrei și Liviu, boicotați la ”Te cunosc de undeva”. Ce le-a făcut George de data asta...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x