Cine o fi vedeta din spatele măştii? Vlad Țepeș s-a îmbătat și nu se mai poate concentra! Linișteee căci legendarul domnitor cere și niște cârnăciori!

Atunci când unui domnitor îi dai prea mult să bea, surprizele se țin lanț! Cel mai mare și mai iubit domnitor în an centenar încearcă să facă urări de bine poporului!

Cel mai vestit domnitor român a venit în studioul de la Revelionul Starurilor cu un moment extraordinar pentru toți românii la cumpăna dintre ani!

Chiar dacă la început, vedeta din spatele măștii lui Vlad Țepeș părea a fi bănuită de toată lumea, după câteva pahare consumate, vocea și farmecul inconfundabil al uneia dintre cele mai mari actrițe din România au fost descoperite!

Sub masca unui domnitor legendar s-a aflat nimeni alta decât Carmen Tănase!

Un moment de excepție pe care nu îl poți rata sub nicio formă! ,,La mulți ani România! Gata, s-a umplut paharul!''

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri