Căutare Live

Concurentii X Factor le-au cantat iubirea bucurestenilor

De Valentine’s Day, Irina Florea, Refresh si Cristian Parmac au concertat la evenimentul Romantic FM. Aseara, trei dintre finalistii X Factor i-au incantat pe bucurestenii veniti in Bucuresti Mall la evenimentul dedicat de Romantic Fm Zilei indragostitilor.

Intr-un cadru deosebit, "Gradina cu Artisti", toti cei prezenti la Bucuresti Mall au avut parte de momente inedite, surprize, spectacole de teatru, concursuri cu premii si multa muzicp romantica! Aceasta din urma le-a fost dedicata de Irina Florea, Cristian Parmac si baietii de la Refresh, cei care s-au facut remarcati odata cu participarea la super show-ul X Factor, prezentat in aceasta toamna de Antena 1.

Romantic Fm si-a invitat ascultatorii sa celebreze dragostea autentic si le-au propus, pe langa muzica, nu zgomot, si lectii de dans oferite de specialisti, sa isi faca cele mai frumoase declaratii de dragoste sau sa confectioneze cadouri originale pentru partener.

"Mireasa pentru fiul meu", "Acces Direct" si "Un show pacatos", pe primele locuri in prefe... Momente de actiune pura duminica la Gabi Firea Show...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri