Căutare Live

Cristina Cioran, la "Stăpânii vedetelor": "Copiii cresc foarte frumos când au un animal de companie"

Îndrăgita actriță Cristina Cioran este o mare iubitoare de animale, are un câine și două pisici și vorbește despre dragostea ei față de acestea în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Cristina Cioran mărturisește că grija pentru patrupede este una ce implică multă energie și responsabilitate, dar aceste ființe dragi aduc și multe satisfacții. Tocmai din acest motiv, actrița este de părere că îngrijirea unui animal este un lucru recomandat mai ales în cazul copiilor.

”Ami e un cățel tare haios și cumva ne concentrăm viața în jurul lui. Este o responsabilitate destul de mare. Și eu recomand celor care nu au un animal să ia unul. Îndeosebi pentru copii, fiindcă e important să-și asume această responsabilitate de mici.

Cristina Cioran, la "Stăpânii vedetelor": "Copiii cresc foarte frumos când au un animal de companie"

Copiii care cresc cu animale învață generozitatea, dragostea, învață să comunice foarte bine, învață lucruri frumoase. Copiii cresc frumos când au un animal de companie” , mărturisește Cristina Cioran.

Despre momentele frumoase, dar și despre greutățile pe care le-a întâmpinat împreună cu iubitul ei de când au cele trei animăluțe în casă, Cristina Cioran povestește sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Celebrul actor Eugen Cristea a făcut o descoperire incredibilă! „L-am găsit într-o cârpă, în holul de la intrarea în tea...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri