Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum se distrează actorii din serialul MAMA, în spatele camerelor de luat vederi. Imagini video de pe platourile de filmare. Melek și Șule, cele mai bune prietene

Serialul "MAMA (Anne)", difuzat pe Antena 1 şi pe platforma AntenaPlay, a devenit un adevărat fenomen. Un subiect sensibil, atât de des întâlnit în zilele noastre, însă, de multe ori abordat prea uşor în societate.

Serialul "MAMA (Anne)", difuzat pe Antena 1 şi pe platforma AntenaPlay, a devenit un adevărat fenomen. Un subiect sensibil, atât de des întâlnit în zilele noastre, însă, de multe ori abordat prea uşor în societate.

Un copil maltratat, lăsat în voia sorţi sau exploatat. O mamă rămasă singură, după moartea soţului, fără vreun ajutor. Un alt copil abandonat într-un orfelinat, de nevoie, şi adoptat de o familie înstărită. Aşa a început povestea care a reuşit să îi strângă pe telespectatori în fata micilor ecran, de luni până vineri, de la ora 14:00.

GALERIE FOTO / Cum arată adevărata mamă a lui Melek, fetița fenomen din serialul "MAMA", difuzat pe Antena 1

Personajele negative au reuşit să stârnească furie în rândul acestora, semn că actorii chiar îşi fac treaba cum trebuie. Însă, nu ar trebui confundat personajul cu omul din spatele acestuia.

Curioşi care sunt relaţiile acestora, în spatele camerelor de filmat? Nimic mai simplu. În clip-ul video de mai sus veţi descopri o altă Șule şi o Melek fericită.

Cum arată, în realitate, Cengiz din serialul "MAMA (ANNE)". Tătăl vitreg al fetiței Melek, un bărbat total diferit, în spatele camerelor (GALERIE FOTO)

Recomandari