Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Cum arată, în realitate, Cengiz din serialul "Mama (Anne)". Tătăl vitreg al fetiței Melek, un bărbat total diferit, în spatele camerelor (Galerie FOTO)

De luni pânã vineri, de la ora 14:00, producţia turceascã „Mama” ( „Anne”) reuşeşte să aducă emoţie în casele romanilor cu o poveste emoţionantă, un  subiect mai puţin abordat în serialele turceşti.

De luni pânã vineri, de la ora 14:00, producţia turceascã „Mama” ( „Anne”) reuşeşte să aducă emoţie în casele romanilor cu o poveste emoţionantă, un subiect mai puţin abordat în serialele turceşti.

Pentru o zi, protagonista, îndrãgita actriţã Cansu Dere, în rolul fotografei Zeynepe, înlocuieşte o profesoară la o şcoală, în scurt timp urmând sã observe comportamentul ciudat al unei eleve. Eeste vorba despre micuţa Melek interpretată de Beren Gökyıldız.

Dorind să afle mai multe despre ea, Zeynep descoperă că părinţii lui Melek se poartă urât cu ea acasă. În special tatăl ei vitreg, iubitul lui Șule. Cu traumele unei copilării nefericite în spate, Cengiz este un bărbat violent, care o tranforma pe Melek într-o sclavă. O bate, o pedepseşte şi asta în faţa celei care îi este mama.

Cum se distrează actorii din serialul MAMA, în spatele camerelor de luat vederi. Imagini video de pe platourile de filmare. Melek și Șule, cele mai bune prietene

Însă, în viaţa reală, vorbim despre un bărbat total diferit. Berkay Ates interpretează rolul lui Cengiz şi aduce în atenţia publicului un subiect sensibil. Traumele copilăriei pot tranforma adultul de mâine în următorul agresor. Dar nu se pune problema şi în viaţa reală, în cazul personajului nostru. Tânărul a reuşit să intre foarte bine în pielea personajului, dând dovadă de mult profesionalism. Serialul poate fi urmărit şi pe platforma AntenaPlay.

Cum arată Cengiz în realitatea? Galeria foto de mai sus vă va demonstra că aveţi de ce "să îl puneți la rană".

Marile iubiri ale actorilor din serialul "MAMA" (Anne). Lângă cine trăiesc, în realitate, Zeynep, Sinan sau Ali