Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Dan Negru va prezenta cel de-al 12 lea Revelion la Antena 1!

In 12 zile va implini 12 ani. Odata cu el romanii vor sarbatori prima zi din 2012, iar la cei 12 ani ai sai ar putea sa intre in Cartea Recordurilor.

A pus o serie de persoane in situatii foarte stranii care se terminau de multe ori cu reactii de soc, iar cei care au indraznit sa intre in jocul sau, au fost surprinsi plecand cu foarte multi bani. Nu acestea sunt insa motivele pentru care a obtinut recordul sau. Nu este nici macar vorba despre un personaj periculos, doar poate pentru cei cu care intra in concurenta directa.

Motivul pentru care ar putea intra in Cartea Recordurilor este faptul ca anul acesta, Dan Negru, va prezenta pentru a 12 oara editia de Revelion la Antena 1, un "Revelion de poveste" alaturi de cei de acasa. Un motiv si mai important pentru care ar putea intra in Cartea Recordurilor este faptul ca an de an, romanii l-au ales pe Dan Negru, iar in seara speciala de Revelion, la cumpana dintre ani, telespectatorii au fost mereu aproape de Antena 1.

In prezent, nu mai exista niciun alt moderator roman care sa se poata lauda cu aceasta performanta. Asadar, anul acesta, cei de acasa vor avea parte de un Revelion de poveste, cu muzica, umor si foarte multe surprize prezentat de nimeni altul decat de campionul divertismentului Dan Negru.

Recomandari