De Paşte, Antena 1 îi ajutã pe telespectatori să împartã Sărbătoarea, de acasă

Anul acesta, din cauza situaţiei foarte grele pe care întreaga omenire o traverseazã, sãrbãtorile pascale vor fi petrecute cu totul altfel decât în alţi ani, acasã, doar alãturi de familia restrânsã.

Pentru cã limitarea datã de starea de urgenţã din aceste momente impune o reorganizare a tuturor obiceiurilor şi a tradiţiilor, inclusiv a mersului la bisericã pentru Lumina Sfântã din Noaptea de Înviere, Antena 1 le propune românilor sã împartã Sãrbãtoarea în siguranţã, de acasã.

Accesând Observator.tv/imparte-lumina, aceştia pot descãrca un video simbolic cu Lumina de Paşte, pe care îl pot trimite celor dragi, pãstrând astfel toate normele de siguranţã atât de necesare în aceastã perioadã.

“E important sã stai acasã, în siguranţã, chiar dacã nu poţi merge la Slujba de Înviere. E important sã pãstrezi tradiţia şi sã te simţi aproape de cei dragi, oriunde ai fi. Antena 1 te ajutã sã împarţi Sãrbãtoarea, de acasã, cu toţi cei care sunt aproape de inima ta. Descarcã filmul cu Lumina de Paște, de pe Observator.tv/imparte-lumina şi trimite-l cunoscuților, prietenilor, familiei. În Noaptea de Înviere, Lumina vine din suflet. Dã-o mai departe!”, este îndemnul adresat la unison de cãtre toate vedetele Antena 1.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri