De Revelion, Margherita din Clejani a fost la un pas sa dea foc studioului Antena 1!

Nebunie curata in noaptea dintre ani la Antena 1. Dan Negru promite distractie fara limite si senzatii tari la cel mai tare spectacol de televiziune din Romania: “Revelionul bate ghinionul”.

Un moment cu totul senzational a fost atunci cand pe platourile unde aveau loc filmarile au fost invitate patru vedete iar una dintre ele urma sa fie curentata. Pepe, Margherita din Clejani, Brianna Caradjea si Andreea Tonciu au acceptat sa-si puna o casca pe cap conectata la curent.

In urma acestui moment, cele doua tabere formate din vedete au trebuit sa ghiceasca care din cei patru a fost curentat cu adevarat si cine a jucat teatru. Vali Vijelie striga “sa fie curentata Tonciu ca poate-i vine mintea la cap” iar Viorica din Clejani isi dorea si ea ca fiica ei sa fie “scuturata un pic”.

Momentul in sine a cam speriat-o pe Margherita din Clejani care de frica si-a aruncat casca de pe cap si a provocat un scurt circuit la panoul electric. Momentul a fost unul incendiar la propriu, instalatia luand foc. Cum au reactionat cei patru participanti la experimentul lui Dan Negru aflati de Revelion numai la Antena 1.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri