Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Demonstratie de box in platou la Gabi Firea Show! Duminica, de la 13.30, afla lucruri nespuse din viata lui Nelu Ploiesteanu!

Duminica aceasta, Nelu Ploiesteanu, invitat de onoare la “Gabi Firea Show”, va avea parte de o surpriza deosebita in platoul emisiunii, una din multele cu care va fi intampinat in aceasta zi speciala. Pe langa marea sa pasiune, muzica, renumitul interpret a dezvaluit ca este pasionat si de box! Asadar, duminica, de la 13.30, Nelu Ploiesteanu va avea parte nu doar de muzica, pentru el interpretand mai multe melodii artisti romani cunoscuti, ci si de box, cu ajutorul celebrului pugilist roman Leonard Doroftei.

O parte din copiii antrenati la scoala fostului campion mondial vor veni in platoul "Gabi Firea Show" pentru a-i oferi lui Nelu Ploiesteanu o demonstratie de box! Cum va reactiona interpretul in fata cadoului micutilor pugilisti, ramane de vazut duminica aceasta, de la 13.30, la "Gabi Firea Show"!

Pe langa acest mini meci de box, Nelu Ploiesteanu va avea parte de multe alte surprize in platoul emisiunii. Alaturi de el vor veni oameni dragi, copii si nepoti si ii vor oferi momente muzicale deosebite Adriana Trandafir, Marcel Pavel, iar cei de acasa vor avea ocazia de a-l asculta pe Nelu Ploiesteanu in duet cu Ileana Ciuculete si cu trupa "Etnic". Lista invitatilor in platoul "Gabi Firea Show" nu se opreste insa aici, muzica si dansul fiind puse la loc de cinste si duminica aceasta.

Tot in aceasta editie, indragitul interpret va dezvalui celor de acasa lucruri nespuse si alaturi de Gabi Firea isi va reaminti momentele deosebite care i-au marcat viata de scena sau cea de familie. Mai mult, Nelu Ploiesteanu va avea ocazia sa puna in practica una dintre marile sale pasiuni, chiar in platoul emisiunii! Interpretul va dezvalui duminica ce profesie ar fi ales, daca nu ar fi cantat si va accepta provocarea de a descoperi cum s-ar fi descurcat in acest domeniu.

Ce alte momente deosebite a mai pregatit indragita prezentatoare Gabi Firea pentru invitatul ei si pentru telespectatorii Antena 1, ramane de vazut duminica, de la 13.30.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informatii accesand pagina oficiala a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Recomandari