Căutare Live

Desi are piciorul in ghips, Bogdan (-10,9 kg) reuseste sa slabeasca cel mai mult!

Bogdan (-10,9 kg) s-a accidentat in timpul saptamanii, iar piciorul sau drept a trebuit sa fie pus in ghips. Desi era sigur ca nu va reusi sa slabeasca, el a continuat antrenamentul iar perseverenta sa l-a ajutat: a reusit sa slabeasca cel mai mult dintre componentii echipei rosii, 3,2 kilograme. Urmareste-l pe Bogdan si ceilalti 12 concurenti in eforturile or de a-si schimba viata, in fiecare joi, de la 20:30, numai la Antena 1!

Medicul spune ca ceea ce i s-a intamplat lui Bogdan este un lucru destul de frecvent la persoanele supraponderale, mai ales la cei care sunt activi. Este vorba despre o ruptura fibrilara la nivelul coapsei drepte, care, dupa imobilizare timp de 14 zile, ar trebui sa se rezolve.

Dezamagit de accidentul pe care l-a suferit, Bogdan recunoaste ca atunci cand piciorul i-a fost pus in ghips a considerat concursul terminat pentru el, nu credea ca mai are sanse sa continue, insa el s-a ambitionat si s-a antrenat in continuare in pat. Desi a fost imobilizat in camera, cu ajutorul antrenoarei Cori Gramescu, Bogdan a facut exercitii pentru partea superioara a corpului, pentru a evita un dezastru la proba cantarului.

Toate eforturile sale au dat roade, deoarece la sfarsitul saptamanii, Bogdan a fost concurentul din echipa rosie care a reusit sa slabeasca cel mai mult, 3,2 kilograme. Performanta sa i-a asigurat si imunitatea, el neputand sa fie propus pentru eliminare de catre colegi. in cele din urma, Daniela (-7,7) a fost cea care a plecat acasa.

Foto: Mihai Stetcu

Daniela (112,8 kg) a parasit concursul. Greutatea ideala pentru ea este 70 de kilograme... Concurentii de la "Marele Castigator", tentati cu prajituri...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri