Căutare Live

Despărțire la „Mireasă pentru fiul meu”. Doi concurenți și-au spus adio!

Cătălina de la "Mireasă pentru fiul meu" n-a pierdut vremea! Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" l-a dat uitării pe Nicolae şi l-a înlocuit cu un nou bărbat şi se pare că nu bat pasul pe loc, fiind foarte aproape de căsătorie

Cătălina de la "Mireasă pentru fiul meu" n-a pierdut vremea! Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" l-a dat uitării pe Nicolae şi l-a înlocuit cu un nou bărbat şi se pare că nu bat pasul pe loc, fiind foarte aproape de căsătorie.

Cătălina de la "Mireasă pentru fiul meu" nu se mai ascunde! Tânăra şi-a făcut publică noua relaţie şi, acum, l-a prezentat tuturor pe noul ei iubit, anunță SpyNews.ro.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Eforturi răsplătite. Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu” a găsit drumul spre inima Mihaelei...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri