Antena Căutare

Despre aerial yoga, terapia prin criogenie şi secretele machiajului de seară, duminică dimineaţa, la Antena 3

Pentru duminică dimineaţa, de la ora 9:30, la Antena 3, echipa „Numai de bine” a pregătit materiale despre sport, sănătate, frumuseţe şi gătit.

Pentru duminică dimineaţa, de la ora 9:30, la Antena 3, echipa „Numai de bine” a pregătit materiale despre sport, sănătate, frumuseţe şi gătit.

Maria Linda îi va invita pe telespectatori la o şedinţă de aerial yoga sau yoga în hamac, în timp ce Ela Crăciun le va arăta cum pot pierde centimetri cu ajutorul unei terapii inedite prin frig. Olivia Păunescu, alături de profesionişti, le va dezvălui doamnelor cum pot arăta perfect cu un machiaj de seară, atunci când vor să participe la un eveniment, iar la final, chef Nicolai Tand va pregăti o masă în familie.

Nu pierde „Numai de bine”, duminică dimineaţa, de la ora 9:30, la Antena 3.

Burlăciţa s-a simţit înşelată! Valentin Nădrag a fost eliminat... Valentin Nădrag, eliminat de la "Burlăciţa”! Show-ul de la Antena 1, lider de piaţă...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x