Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Dragoste la "Marele castigator": Flavia Dacin si Florin Uceanu s-au mutat impreuna

Si-au gasit jumatatea acolo unde s-au asteptat mai putin. Si-au inceput iubirea in campusul "Marele castigator", iar acum relatia lor este mai puternica decat oricand. A doua zi dupa parasirea cantonementului, Florin i-a propus Flaviei sa se mute impreuna, iar cei doi sunt foarte fericiti. Nu rata marea finala, saptamana viitoare, de la 20.30, numai la Antena 1!

Flavia spune ca sansa de a fi selectata in concursul "Marele castigator" i-a schimbat complet viata. Inainte, zilele treceau greu si fara rost. Atunci cand se intorcea de la serviciu pierdea mult timp stand in fata televizorului si prefera singuratatea. Acum, nicio zi nu seamana cu cea precedenta, iar sportul ocupa un loc important in prioritatile Flaviei.

Despre Florin, ea afirma cu siguranta: "Mi-am gasit jumatatea!". A doua zi dupa ce a parasit campusul "Marele castigator", Flavia s-a mutat impreuna cu iubitul sau si se inteleg mai bine ca oricand. Florin spune ca a fost o decizie de moment, la care nu s-a gandit, ci doar a actionat si i-a cerut femeii pe care o iubeste sa se mute in apartamentul lui.

Pentru ca si-a crescut singur fiica, pe Cristina, Florin are o relatie deosebita cu aceasta. Flavia spune ca intalnirea cu fiica iubitului sau a fost emotionanta, insa cele doua par sa se inteleaga bine, avand in vedere ca Flavia ii ia apararea acesteia in fata lui Florin.

Cei doi indragostiti nu se complac in rutina si fac o multime de lucruri impreuna. Atunci cand nu merg la o piesa de teatru sau la film, ei se plimba prin parc sau fac sport impreuna. Cel mai important lucru, spune Flavia, este faptul ca Florin a placut-o inainte ca ea sa slabeasca, s-a indragostit de cine este ea cu adevarat, fara ca exteriorul sa joace un rol important.

La randul lui, Florin marturiseste ca Flavia este o persoana speciala in viata lui si declara romantic: "O iubesc de aici pana la luna!". Amandoi vad aceasta relatie ca fiind una de lunga durata si fericita, iar Flavia spune ca deja se comporta ca o adevarata familie.

Recomandari